Virksomheder
Vi er et ny åbnet bageri/konditori på Østerbro, i helt nyistandsatte lokaler. Vi er et bageri som sætter høj pris på de gamle danske traditioner, samtidig med at vi selvfølgelig tilpasser vores sortiment til nutiden og de produkter som kunderne efterspørger. Det er vigtigt for os at alle vores produkter er af høj kvalitet og med de bedste råvarer.

Ud over at vi har mange forskellige slags brød, er vores konditori helt i top. Vi har et stort sortiment i butikken på flødekager, lagkager, tørkager, petitfure, kransekage og meget mere. Desuden kan vi lavet alt på bestilling, Her er det kun fantasien der sætter grænsen.

Vi er leverings dygtige til store arrangementer og receptioner. Her er I meget velkommen til at ringe til butikken og snakke med konditoren om hvad I ønsker. Vi giver selvfølgelig en god pris, ved store leveringer.

Hvis I som virksomhed har brug for fast leverance på brød og eller kage, så kan vi godt lave en sådan ordning også. Vi kommer gerne forbi og får en snak med jer, og leverer gerne nogle smagsprøver, hvis I har lyst til dette. I er altid velkommen til at ringe og få en snak med Konditor og ejer Henrik Vedel.

Vi håber at I bliver inspireret af vores hjemmeside, og får lyst til at prøve vores produkter.

Venlig Hilsen
Henrik Vedel

Henrik laver overflødighedshorn til Peter Justesen


Det færdige overflødighedshorn til Peter Justesen


Lavet til Skandinavisk Motor Co. i anledning af årets bil


Eksempler på logokager


Øster Farimagsgade 20, 2100 København Ø - Telefon: 35 43 66 66 - Mail: info@vedelskonditori.dk
Man-Fre: 06.00-17.30 - Lør: 07.00-17.00 - Søn: Lukket